Siinähän se eilinenkin meni. Kavereista kukaan ei sitten päässytkään. Onneksi seuranani oli kaksi koiraa ja Kontiopuiston Ärrältä lainaamani elokuvat \"Nacho Libre\" sekä \"Klik!\". Klik! oli muuten sairaan hyvä. Lempielokuvani tällä hetkellä. Kannattaa katsoa se! :D

Mitäs tänään? Ööö.. Ööö.. Jotakin tekemistä pitäisi keksiä. Varmaan käyn vähän ajelemassa skootterilla tai jottain semmoista.

Juhannuksena kuollut tähän mennessä kuusi ihmistä otsikoi Plaza. Pienet sille!

\"Juhannuksen aika on vaatinut kotimaassa tähän mennessä kuusi kuolonuhria. Lisäksi kaksi suomalaista kuoli moottoripyöräkolarissa Liettuassa toissapäivänä.

Kolme nuorta miestä sai surmansa Raumanmeren juhannusjuhlilla Raumalla. Poliisin mukaan kuolemat vaikuttavat tapaturmilta. Tänä aamuna kuoli mönkijäturmassa Pohjanmaan Vöyrillä 1980 syntynyt mies.

Järvenpäässä löytyi juhannusaaton vastaisena yönä palaneesta romuautosta palanut vainaja.

Hieman alle 70-vuotias mies hukkui eilen Pieksämäellä mökkinsä rannassa. Lisäksi poliisi etsii Sysmässä miestä, jonka pelätään hukkuneen Ylä-Vehkajärveen.

Nuoren miehen sukellus pää edellä pohjaan aiheutti toisen jalan halvaantumisen Espoon Oittaalla juhannuspäivänä. Alkoholilla oli osuutta asiassa. Onnettomuuspaikalla oli vettä vain metrin verran.

Mikkelissä mm. miestä hakattiin pesäpallomailalla juhannusaattona puolenyön aikaan.

Tieliikenteessä on sattunut lukuisia ulosajoja, joissa on loukkaantunut useita ihmisiä. Suomenlahden merivartiostolle on myös riittänyt töitä. Apua ovat tarvinneet mm. karille ajaneet ja konevioista kärsineet veneilijät.\"

HAH! Alkoholilla oli osuutta asiassa -sittenkin.

-Janne